zondag 17 november 2013

The Hems Angels

De Gordel.
Bron: foxnews.com
Gemotoriseerde-fietsverenigingen: u vindt ze overal wel terug. Zo ook in K-town en meer bepaald in onze keuken. Niet in onze living, want daar wacht het parket en als er één iets is dat stoere motards zo veel mogelijk proberen te mijden, is 't wel 't parket.

The Hems Angels. Niet voor pussies.
Plaats van afspraak was dus rond onze keukentafel. Flappermans op haar gele Harley, Bassieman op zijn rode. Wegens gebrek aan rivaliserende bendes begonnen ze mekaar te achtervolgen. En maar schateren en maar krijsen, want 't was bittere ernst. Flappermans kroop in de huid van de voortvluchtige, een rol die haar op het lijf geschreven was, sinds haar doortocht in Hoof-Centraal. Bassieman op zijn beurt was de achtervolger. Van pure inspanning ging 't ventje aan het schuimbekken* achter het stuurtje van zijn plastieken ros.

Net toen Bassieman Flappermans bijna bij de lurven had, verscheen daar echter de moederlijke arm der wet en werden ze beiden ingerekend. Uiteindelijk ging Flappermans voor deze keer vrijuit. De jongste telg daarentegen werd door de ouderlijke autoriteit opgepakt. Anders had hij na verloop van tijd waarschijnlijk gewoon zijn evenwicht verloren en een hardhandige high-five met de polybeton gedaan.

*N.v.d.v.: klaarzittende tandjes kunnen eventueel ook als verklaring ingeroepen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten